EEN HOTEL IN HET HART VAN UTRECHT!

GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK PERSONEEL!

10 MINUTEN VAN HET OUDE CENTRUM

GOEDKOOP, NETJES, SCHOON

ALLE SERVICES DIE U ZOEKT ZIJN AANWEZIG!

GROTE RUIME KAMERS!

MET OF ZONDER ONTBIJT!

Vriendelijk en meedenkend personeel.

Uw vakantie zonder zorgen.

Uw verblijf in Utrecht zult u nooit vergeten.

HOTEL-CHAO.NL

WIJ ZORGEN VOOR U DAT IS ONZE TAAK.

PREV
NEXT

BOEK EEN KAMER OP ONZE WEBSITE OF PER EMAIL
info@hotel-chao.nl
EN KRIJG 5% KORTING!!
betaalmogelijkheden_Hotel_chao

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Hotel-Chao.nl
te Utrecht

1. Algemeen

Tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze reserveringen en diensten de navolgende voorwaarden van toepassing.

2. Definities

2.1 Dienst
Het door Hotel-Chao.nl verstrekken van logies en/of spijs en/of drank en/of ter beschikking stellen van (zaal) ruimte, alles met alle daarbij behorende werkzaamheden en diensten en alles in de ruimste zin des woords.
2.2 Reserveringswaarde
De totale omzetverwachting van Hotel-Chao.nl terzake deze overeenkomst, welke verwachting is gebaseerd op de binnen Hotel-Chao.nl geldende prijzen, zoals vermeld in de door ons opgestelde bevestiging. Indien op het moment van annuleren bepaalde onderdelen van de overeenkomst zoals genoemd in de bevestiging nog niet geheel bekend zijn, zullen wij een minimale reserveringswaarde doorberekenen.
2.3 Annulering
De in schriftelijke vorm door de gast aan Hotel-Chao.nl gedane mededeling dat van één of meerdere overeengekomen diensten geheel of gedeeltelijk geen gebruik zal worden gemaakt.
2.4 No-show
Het zonder annulering niet gebruik maken door een gast van een op grond van deze overeenkomst te verstrekken dienst.

3. Totstandkomen overeenkomst

Alle door Hotel-Chao.nl gedane aanbiedingen en offertes zijn vrijblijvend en onder voorbehoud, tenzij schriftelijk of mondeling anders is overeengekomen. Overeenkomsten voor (een) gast(en), aangegaan door tussenpersonen, al dan niet in naam van hun relatie, worden geacht mede voor rekening en risico van deze tussenpersonen te zijn aangegaan. Hotel-Chao.nl is aan tussenpersonen geen commissie of provisie verschuldigd. Hotel-Chao.nl heeft het recht om aan gasten de toegang tot het hotel alsook het aanbieden van diensten te weigeren, indien naar haar inschatting een normale/ordentelijke bedrijfsvoering dit vergt.

4. Annuleringen

4.1 De gast is niet bevoegd een overeenkomst met Hotel-Chao.nl te annuleren, tenzij hij tegelijkertijd onherroepelijk aanbiedt de hierna bepaalde bedragen aan Hotel-Chao.nl te betalen. Iedere annulering wordt geacht een dergelijk aanbod te omvatten. Een dergelijk aanbod wordt geacht te zijn aanvaard indien Hotel-Chao.nl het aanbod niet onverwijld verwerpt. Annulering dient schriftelijk en gedateerd te geschieden.
4.2 No show Tarief

In geval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn de reserveringswaarde te betalen.
4.3 Non refundable Tarief
In geval van annulering, wijziging of als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
4.4 Flexibel Tarief

De gast kan tot 2 dagen voor aankomst annuleren tegen een vergoeding van 10%, daarna wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

5. Aansprakelijkheid

Hotel-Chao.nl is niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens is Hotel-Chao.nl niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen, die in Hotel-Chao.nl zijn meegebracht door een gast. De gast vrijwaart Hotel-Chao.nl tegen aanspraken van gasten terzake. Het hiervoor bepaalde geldt niet voorzover de beschadiging of het verlies en/of letsel te wijten is aan opzet of grove schuld van Hotel-Chao.nl. De gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen van één hunner die leiden tot beschadiging of verlies van goederen en/of letsel aan Hotel-Chao.nl, personen die vanwege Hotel-Chao.nl werkzaam zijn en/of derden, alsmede voor alle schade veroorzaakt door enig dier en/of enige stof en/of enige zaak waarvan zij houder zijn of die onder hun toezicht staan.

WAAROM HOTEL-CHAO.NL

Hotel-chao.nl ligt in het midden van utrecht. Als u een kamer zoekt in utrecht voor een nacht of voor een langere vakantie bieden wij een perfecte plaats om te overnachten. De kamers zijn voorzien van kabel-tv en een bureau. De eigen badkamer heeft een douche, een toilet, een haardroger en gratis toiletartikelen. Chao beschikt ook over een snackbar. De bed & breakfast bevindt zich op minder dan 2 km van het centraal station van Utrecht, op 1 km van Vredenburg en op 2 km van de Jaarbeurs Utrecht. Verder is Utrecht echt een uitgaansstad met heel veel restauranten en bars waar u prima zich prima kunt vermaken. Over Utrecht Utrecht, het kloppend hart van Nederland. De stad Utrecht heeft een bomvolle evenementenagenda vol muzikale en culturele activiteiten. Want Utrecht is een levendige stad, rijk aan verhalen en historie. Er is een hoop te doen zoals: het Spoorwegmuseum, de Dom, Kasteel de Haar, Oudegracht met werven, TivoliVredenburg, Stadskasteel Oudaen, en nog veel meer en dit alles op loop of fiets afstand van Hotel CHAO. Wij spreken uw taal dus ook daar hoeft u niet over in te zitten!

Naar boven